Slapen onder de regen

rainning-wallpaper-hd-background-73
Bron

Ik ben zo’n geluksvogel die redelijk snel in slaap valt ’s avonds. Slapen is ook mijn lievelingshobby. Ik zou willen dat ik het veel vaker kon en mocht doen.
Ik vind het altijd fijn en gezellig om in bed nog samen te kletsen met D. Maar vaak als het dan eventjes stil is, dan lig ik al heerlijk te ronken. D. kan daar vaak jaloers op worden, want hij heeft meer problemen met in slaap vallen.

Als ik zelf vijf minuten of langer wakker ben, word ik al gek van mijzelf. Ik moet vaak vroeg op vanwege mijn werk en heb mijn nachtrust echt nodig en ik word dan gefrustreerd als ik niet snel in slaap val.
Nu heeft D. heel vaak regengeluiden aan en echt waar, dat is zó fijn om mee in slaap te vallen! Het geeft een heerlijk knus gevoel, de regen die zachtjes op een raam tikt en het lijkt net of het je eigen raam is. De dekens voelen dan extra warm en veilig aan, je kan je er nog beter in oprollen, met het zachte getik op de achtergrond.
De app Rain Sounds is dan ook zeker een aanrader! Het is een hele simpele app waarmee je verschillende regengeluiden aan kan zetten. Regen op een tent, regen met onweer, regen op een raam, lichte regen; allemaal verschillende soorten regens! Je krijgt niet het idee dat je steeds hetzelfde hoort of dat je sommige stukjes herkent. Het is heel rustgevend en ontzettend fijn om mee in slaap te vallen.
Heb jij moeite met in slaap komen? Of kende je zo’n soort app al?logo bloglovin2
Advertenties

10 gedachtes over “Slapen onder de regen

  1. Ik kende deze app helemaal niet! Bedankt voor het delen. :)
    Ik slaap zelf ook behoorlijk slecht in en ben met mijn moeder van kamer gewisseld omdat ik in mijn oude kamer altijd last had van de regengeluiden. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de regen af en toe best mis, dus dan kan deze app goed van pas komen! Bedankt! :)

    Like

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s