Achter Zonnewolk

Wie zit daar nu eigenlijk verstopt, achter dat zonnewolkje? Nu, dat moet ik zijn! Noem mij maar Ellie of El, mag ook! Ik ben slecht met leeftijden en moet bij mijn eigen leeftijd ook altijd even rekenen hoe oud ik ook alweer was, maar dat is alweer 22 jaar. Tweeëntwintig jaren dat ik alweer rondloop op deze aardbodem en wat heb ik bereikt? Mwah, nog niet echt veel… Na wat tussenjaren, onafgemaakte opleidingen en veel afwegingen in m’n koppie, ben ik dit jaar begonnen aan een universitaire opleiding; Pedagogische Wetenschappen. En dat gaat ook met de nodige heuvels en af en toe zelfs bergen op de weg. Maar dat is ook een beetje mijn leven. Ik maak mezelf gek met mijn eigen gedachten en gevoelens en dat zorgt er voor dat mijn weg hobbelig is.  Vol enthousiasme begin ik ergens aan en na een tijdje zie ik alleen nog de negatieve dingen. Natuurlijk is dat niet leuk en dat probeer ik ook echt wel te veranderen, daarom waarschijnlijk ook dat ik ben begonnen met deze weblog. Zodat ik niet alleen meer een negatieve zeurpiet op het leven word, maar dat ik juist een zonnetje word die vanachter de wolken te voorschijn komt.

Laten we dan snel ook iets positiefs vertellen: over 5 maanden ga ik trouwen met mijn beste vriend, mijn maatje en steun en toeverlaatje. Ik kijk er heel erg naar uit hem mijn man toe noemen en om samen de rest van ons leven te zijn. Maar daar zal ik vast en zeker meer over gaan vertellen!
logo
Verder over mij…. Tja, ik heb van die cliché hobby’s die iedereen wel heeft waarschijnlijk. Zoals films, boeken, fotografie en schrijven. Daarentegen ben ik geen kattenliefhebber (sorry, mensen) maar eigenlijk kan geen één dier mijn hartje sneller laten kloppen, dus het ligt niet zo zeer aan de katten, hoor!
Bordspelletjes en kaartspelletjes spelen vind ik trouwens superleuk! Al kan ik soms niet heel goed tegen mijn verlies, maar daarom probeer ik ook altijd te winnen en je kan dan ook wel zeggen dat ik competitief ben ingesteld. Ik probeer af en toe creatief te zijn, al laten mijn fantasieën mij soms in de steek, waardoor ik erg gefrustreerd kan worden.
Nu, dit was dus een beetje het meisje achter de Zonnewolk. Mocht je meer over mij willen weten, vraag gerust! En laat vooral een linkje achter naar jouw blog, want nieuwe blogs ontdekken vind ik alleen maar leuk!logo bloglovin2

 

Advertenties

3 gedachtes over “Achter Zonnewolk

Leuk als je een reactie achterlaat!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s